rosa revolt



och som inte allt redan va jobbigt, så fick vi vattenläcka på jobbet i måndags!! så på hela veckan har ja inte jobbat och bara gått hemma, eller ja har ju sysselsatt mig med olika saker.. MEN ändå, ja behöver jobba för att tänka på annat.. så nu har ja tränat typ 2 ggr om dagen och haft ångest för allt i mitt liv..

så igår fick ja rycket och färgade mina toppar hmm rosa?? eller dom skulle blivigt röda.. men men..

nu är det torsdag och snart är det fredag o sen är det helg o alla är lediga, då har ja någon att leka med!


hemma



jaha, efter 3 månaders resa i brasilien är man tillbaka i gbg.. Jag kan inte ens beskriva hur brasilien var..  det va sjukt nyttigt för mig att åka iväg, jag träffade mycket nya människor och fick uppleva så mycket som ja aldrig trodde ja skulle göra!

väl hemma i gbg fick ja tillbaka mitt gamla jobb på fresh.. även om det bara är 50 %.. bättre än inget!! jag får nu också bo i emelies rum till sista maj då ja o emelie ska flytta ihop i en lägenhet nära skogen här!!!

Jag har haft det jättesvårt att komma tillbaka till den "riktiga" världen!!! ja är ledsen mycket, vet inte vad ja ska göra... tycker livet här är ganska tråkit.. fattar inte hur människor värderar o tänker... Jag har ingen aning om vad jag vill längre.. allt som ja trodde va så självklart innan jag åkte är det verkligen inte nu!!!

snälla säg att det går över snart!!!


RSS 2.0