Hittat

Dagen har vart seg, va är det med dessa veckor, har vart lite folk på stan i 2 veckor nu, fast alla har fått lön? men så är det la alltid, ni sparar väl er till Jul?? jaha.. kom hem ska iväg till krysset nu, Min trogna Kryss kompis MALIn är sjuk, så jag får dricka o täcka upp för oss båda=) det ska nog gå bra.. Det blir jag , alex , rasse , gurra o sifa tror jag.. det kan bli nice...

Ajja anledningen att jag skrev va igentligen att jag har hittat ett EXKLUSIVT EXEMPLAR av ett KORT Mej i mina leopard tights, som jag skrev om i ett annat inlägg ( Helgen över 071022 ) haha.. dom vart mycket uppskattade den kvällen o jag tyckte dom va coola.. så det kommer säkert bli mer leopard..=) 

Dock inte så bra bild men ändå

image27


Dessa bilder är föövrigt från kalle Haags förfest förr förra helgen

image28


Elin o noppe bla
image29



Väl Mött / matilda

tisdag

Whuu huuuu.. denna dag har ja bara önskat ska ta slut.. dagen var ändå intressant, min granne Jenny var inne hos mej på Inter sport idag, vi pratade lite, hon har utbildat sej till pilot o bor sedan typ 4 år i sydafrika.. jag fick panik o insåg att jag med vill göra nått snart!!! Ja lägenhet ska ja ju skaffa.. men ja tröttnar nog kasnke snart o då börjar det klia i fingrarna,,!!!

Beställde en klocka idag med på jobbet!! En polar klocka med massa funktioner, man kan tex lägga in träningspassen i datorn o föra träningsdagbok. Kolla hjärtfrekvensen, kalorier, tid (såklart) intervaller, lägga in träningsprogram o mål.. ja en massa saker... jag tog en grön.. den verkar cool.. Där börjar väl den seriösa delen av mitt nya o friska o pigga liv=)?


Så ser den ut, fast jag ska ha den i ljus grön min första klocka i hela mitt liv...
image26

men men

dåligt uppdaterat jag vet!!! Men jag har varken haft tid eller lust om ja får erkänna det själv!! Jag har försökt att fundera massa på allt o alla.. o det har gått skit.. jag vet ingenting, jag får väl låta tiden avgöra? Som en kär o klok vän sa till mej (Anna Johansson) - Jag tror verkligen att du måste hitta dej själv matilda, fundera ut vem du är! Så himla bra sagt, för det är precis vad jag måste göra!! Kanske inte så lätt alla gånger?? eller?

Bara några konkreta exempel!!

Matilda 1
image18

Matilda 2

image19

MAtilda 3
image20

Matilda 4
image22

Matilda 5
image23


Matilda 6
image25

Kan ni förstå att jag undrar?
Vem skulle ni ta???

Jobb jobb jobb

jaha.. dagen är avklarad, jag klarade det fin fin=) jobbade från 09.30- 21.00... hela dagen flöt på bra! Vart lite segt på orgonen o sen eftermiddagen, men sen gick det fort.. Malin elin o daniela kom förbi innan stängning, så vi tog bilen upp till Donken o snackade lite skit!!! Sen flög jag ner i duschen o nu sitter jag här o ska gå o lägga mej... känns som en dag likagärna kunnat stryka ur livet=P men men.. imorn är det fredag o det är NICE...!!!!!!!!!

ser fram imot helgen!!! Ska på ett litet surprice party för malin pappa Larsson på Gravrost, så där bli det förfest o sen vidare till Mc- klubben troligtvis... gött...! det va allt för mej chipp o hej

JA!!!

Jaha, då har ja haft min eldiga dag, o nu är ja inte ledig förns nästa LÖRDAG...Idag har jag fkatiskt tagit tag i mej själv lite! På morgenen va ja ute med hundarna, sen bakade jag muffins till mina kära kollegor på jobbet som ja ska ha med mej imorn! Sen gick jag o solade. Efter det så städade jag i vårt kapprum, diskade. Sen gick jag ner till pressbyrån o köpte frimärken till mitt brev till Angola o mitt fadderbarn! Det koste 50 spänn att skicka.. shit, emn det är det värt!! Efter det åkte jag o Alexander till hjärta till hjärta o kollade, det vart en LP skiva "T-bone" en scarf o ett par solbrillo. Sen gick ja o mamma till våra kära grannar o färgade håret på Mariana.. gjorde lite slingor på henne.. sen gick ja till bandy träningen!! fast vi bara va 7 pers så va det as kul!!!!=) Kom hem o snackade lite "pepp" talk med elin.. hon kände sej lite nere.. o ag hoppas att jag kan va till någon hjälp med mina sissådär lulliga svar?=/.. sen ringde Rasmus.. vi ska gå på teater den 2:a o se Röda Nejlikan=) det ska bli jätte kul.. Lite "LYX I VARDAGEN"... O nu ska jag SOVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 Nyttiga grejer på en dag! jag har överträffat mej själv!




image17

Helgen över

God dag SöndagsÅngest!!!!!

 jaha.. ännu en helg som bara har flugit förbi, eftersom mna jobbar lördagar så går ju helgerna extra fort!! Ajja helgen då,,,
Fredag: Tjej kväll hos elin , då ja anna elin gjorde tacos( eller dom gjorde för jag kom senare) då år vi det, pratade snoppar=d o sen så tittade vi på Idol, sen åkte anna hem för hon skulle jobba, rasmus kom förbi o sen sjöng vi lite disney låtar=D det va kul o mysigt=)
Lördag: jobbade somvanligt, stressade hem duschade, gjorde mej iordning, hade kläd panik över vad ja skulle ha på mej!! ( dagens I-landsproblem), sen drog jag till Malin o shillade lite, sen kom elin mickan o christin, där shottade vi o sen körde lite lekar o snacka skit...Sen drog det vidare till kalle Haag på förfest, det va lugnt o rätt göddigt, sen vidare till kvällens mål PARKEN.. det va rätt mycket folk, alltid trevligt i parken, dansade rätt mycket, bla samba=D jaha.. kvällen gick som i en dimma, drog till Daves som vanligt o sen bar det  i sällskap hemmåt.. somnade o vankande TYP av min egen andedräkt.. eftersom ja inte borstat tänkerna.. ( ja vet äckligt men va fasen)...

Jaha.. en ny vecka att avklara då...=/ det kommer gå segt känner jag!!! en liten ljusglimt att se fram imot bara.. ;o)


Här va ett av dom klädalternativen inför kvällen, det va lite för fint tycker jag.. haha.. så det vart dom berömda Leopard tightsen... dock finns tuvärr inga bilder på dom=(

image14

You gotta go where you wanna  go
Do what you wanna do
With whoever you wanna do it with




En liten sak!!!

Har vart ledig idag!! Har rensat massa papper o satt in i pärmar, det va välbehövligt!!! Så nu har jag lite koll på sakerna iaf.
Skrev också ett brev till Mitt fadderbarn Teresa i Angola, skickade med en bild på mej o min kompis elin. ska köpa lite pennor o skicka med! I hennes förra brev skrev hon att det som hon såg fram imot var att få breven från mej, o att det gav henne nytt hopp... jag började nästan gråta, saker som vi tar förgivet är inte så självklart för andra människor!!! jag ger 200 kronor varje månad åt henne så att hon får bo på ett barnhem o så att hon kan gå i skolan, va är det för oss igentligen? EN ny tröja på H&M????? Det är nästan pinsamt.. Nu säger jag inte att jag är gud bästa barn, för det är jag verkligen inte. Små saker är ju dom som räknas, o tillsammans kan man faktiskt göra mycket!!! Som när du handlar mat o sånnt typ.. säg att det kostar 46.50 kr, o att du får 3.50 tillbaka.. Många lägger säker tillbaka dom i plånboken, lägg dom istället i den lilla bössan som alltid brukar stå vid kassan, bara en sånn liten sakn kan göra mycket...

INGEN KAN GÖRA ALLT, MEN ALLA KAN GÖRA LITE!!


image13

..........

Dagen har bara vart skit idag, orken har liksom gått ur mej!!!! Vill verkligen att det ska hända saker nu snart!! Vad som helst utöver det vanliga! O sen känns det bara som om jag går o väntar på att få lägenheten med, så jag kan välja när ja ska va hemma o när ja inte ska!!!!
Elin o jag ska nog beställa varsin biljett till Maia Hirasawa den 17 nov, det kan bli nice!!! det ja snacka om med mer lyx i vardagen, det behöver ja verkligen nu känner jag!!! nä nu får ja se till o ta tag i det också, så jag inte faller in i det vanliga Livet rullet, när allt bara rullar på!! Vissa tycker säkert att det är skönt..
Men det tycker verkligen inte jag... det måste häna lite saker utöver det vanliga snart!!!

image12

MÅNDAG!!!!!!!!!

Ångest ångest ångest!!!!!

Denna måndag har vart så sjuk seg!! Är nått så grymt sliten efter helgen, man jag får skylla mej själv, den här veckan ska det bli en renlevnadsvecka ( undantag helgen). Vaknade idag av att klockradion gick igång, det var en kvinna som ringde från Sydafrika o ville önska en låt, det va mysigt så jag låg kvar lite, sen gick jag upp o kände hur rent ut helvete SKIT jag mådde, ajja  vågar aldrig sjukanmäla mej för det e så pinsamt så jag drog iväg till jobbet! Fick dock två livsglädjande sms som jag njöt av hela morgonen.. tills det va dags att gå till jobbet o verkligheten..hela dagen va seg! Träffade dock matz o stina, de åker iväg till kina mm i ett halvår på fredag, ska träffa dom innan en sväng!! vart me så grymt sugen på att dra iväg då!"!! FANFAn

Snacka lite kort me ANNA johansson om helgen också, hon hade haft minst lika trevligt som jag, hon o Björn skulle ha Lyxmåndag o laga mat o dricka en skätt vin kanske!!
DÅ SLOG DET MEJ- "dagens fundering"
- Varför ska just bara fredagar o lördagar vara lyx? varför lyxar man inte till det mer i veckorna, mer Vardagslyx Åt folket säger jag! jag är lika dålig själv på att lyxa till det, vet inte senaste gången jag gjorde nått sånnt! Eller jo, ja o rasmus skulle lyxa till det, men vi orkade inte göra nått så det fick bli två flaskor vin o nötter på coop!! Men ändå, jag ska nog sattsa på att LYXA TILL DET MER!!!! Tänk på det, som malin brukar säga vi  måste skaffa oss LIVSKVALITÈ!!!!!!!!!!!!!!!!


Påtal om livskvalité ? här har ni en som kan njuta av livet!! Min katt - Kissen.. Han gör bara det han känner för hela tiden, har alltid mat i sin skål, sover när han vill, han kan komma hem hur sent han vill, han kan ha hur många tjej katter han vill, han kan pippa när han vill ( som tur har så har han sina Bollar kvar), o sen på kvällarna gör han det han tycker om mest, Kryper der i bervid mej i mitt lilla råtthål=)
image11


Helgen

jaha! ännu en helg avklarad då!Mådde skit imorse , men nu börjar det bli helg okej,magen är helt kajko ( som elin brukar säga)=) Helgen lite fort då!!!
Fredag
va det tjej kväll hos malin, jag elin malin mickan anna o malin H satt o tittade på Idol o snackade skit! det va jätte trevligt, en fredag utan vin=P men det blir för segt att dricka både onsdagar, fredagar o lördagar, så malin o jag har komprimerat det till onsdagar o lördagar=)

Lördag: Ja då jobbade jag först till 15.00 det va verkligen skit mycket att göra, sålde säkert 5 par skriskor, o fick slipa masser o så, men det va kul för att tiden går ju fortare!!!! sen solade jag,  drog till elin o tittade när hon plattade håret!! Sen spådde vi varann om vilka våra framtida partners va o hur vi skulle ha det!!! Censur på resultatet!!!!!! Ajja sen kom anna emma o larsson, mickan o malin kom senare, vi snackade skit körde en liten frågelek .. det va skit trevligt!! Sen bar det av till Martin H där förfestades det jävlar, Gustav stog redan i kalsonger!!Nice! Zebban vart slutstationen!! Det va faktskt en oväntat trevlig kväll!!! Fick sällskap hem o sen sisådär kring 4 tiden!!!

nu funderar jag starkt på att gå till sängs faktiskt!! ÄR nått så sjukt seg!!!




Jaha här har vi trion " the three bitches from Hell " som vi brukar säga!!! Måste bara säga att vi kompliterar varann så himla bra!!! O att ja trivs just nu jävligt bra i ert sällskap o ska va glad som har er!!! O alla andra för den delen=)
Detta kort som förövrigt togs en blöt kväll hos elin när vi va där på förfest, kortet är taget av Emma när vi hängde ut ur fönstret för att röka o prata Bröst!!!

image10

Livets bok?

Sånnt bara jag tänker!?!

kan det verkligen va så att man föds som ett oskrivet blad? Är det sannt att man kan sätta vilket nyfött barn ( förutsatt att det är "friskt") i valfri miljö o alla blir likadana, att alla kan bli läkare, musiker , dagisfröknar? Att det är uppväxten och omgivningen som formar hela ens framtid?
Eller är det så att redan när man föds så är det redan några sidor eller radet skrivna i livets bok?

Typ
om min pappa var rock stjärna, o jag med vart det, beror det då på att jag 1: växte upp i musikaliska miljöer, bland instrument, bland lovande Ord, fick rätt utbildning, hade musikaliska vänner, delade min pappas minnen o liv?
2: Eller kunde det kanske bero på att jag hade musikaliska gener i mej, att jag bara beövde lyssna på en låt o sen fassna så hårt fördet? att jag verkligen ville det frånbörjan. O att hade jag växt upp i en fiskarfamilj så hade jag blivigt Rockstjärna ändå?



image9

Take the rope too my heart and Fall
You may be the last one too see the tangeld burnd heart fall

Alla har sina egna murar o ringar av vad man tollererar att någon kommer en in till hjärtat. Vissa har tjocka vissa har svaga, vissa har många vissa har bara en! Jag har aldrig låtit någon komma in, låtit någon få veta precis allt!?! Du fick veta mycket, o i stundens hetta lovade du mej att alltid va där! Sen rasade du allt hopp, allt förtroende, männsikan jag trodde på försvann! Förtroende är nått jag inte tror på längre! Oberoende o stark? Jag är bara rätt att om jag tar ner mej själv kommer andra att dras med mej ner?



No more Pills
No more hospitals
No more talks
No more sleepless nights
No more walks in the Dark

- I Want too come Home, I want you back matilda







Lägenhet


jaha.. då va det klart den 1 dec flyttar jag hemmifrån!! vet inte hur det känns riktigt, men jag får la pröva o se hur det känns!?!! Jag komemr säkert att bo hemma 3 dagar i veckan ändå typ.. ska försöka att hålla mej borta från lägenheten så mycket som möjligt så att när ja väl komemr in i den sen så ska det kännas skönt. så man inte sitter där ensam o övergiven o känner sig misslyckad liksom! fattar ni?



Idag har mamma o jag vart i Lkpg skrivigt på kontraktet o sen va vi en sväng på IKEA, kollade lite sängar o så=) Jag köpte iaf det viktigaste o mina första inköp till lägenheten: KNIVSETT, TOABORSTE, VINGLAS
sen vart det Musik krysset med malin i parken o ett glas vin!! alltid lika trevligt!
Lagmansgatan 19, 43 kvadrat med balkong.. ja så låter det!!!!



image7


kanske blir bra ändå! Början på ett nytt liv, gamla vanor bryts. kanske man börjar uppskatta allt som förr var så självklart? Ajja, nu ska jag nog gå o lägga mej lite! Läsa de 3 sms jag inte tittat på än, spännande spännande=) imorn blir det JObba, träning, o sen göra massa nyttiga grejer, typ städa? fredag: Tjejkväll, antingen mat o dricka på zebban, eller idol kväll med vin eller spel. Lördag: fest kan bli en coctailklänning kväll;)
på återseende?




Vimmelbilder

jaha, hörde på ryktesväg att vi hade fasnat på bild på efterfest.com efter helgen!!!! så jag snabbade mej till datorn för att titta. det vart inte så farligt? vi brukar ju aldrig fasna på bild i onyktert tillstånd.. men men.. det gjorde vi!! klockan är just nu 00.04 o jag är seg som ett AS... varsågoda


Malin Matilda Elin "the three Bitches from HELL" numera är alla blonda=)

image3


***********************************************************************************

image5



emma och rosa, emma som stog för trevlig förfest!!!!!!!!!
image4


Kastanjer

image2


Hösten börjar att komma! Jag ringde upp Malin för att ta en höst promenad, vi skulle plocka kastanjer. Som man gjorde när man va liten! o sen göra små djur av dom, vi hamnade först på uno X där vi köpte var sin dricka o var sin tia lott och ett kinderägg=) sen bar det vidare i jakt på ett lämpligt kastanjeträd! eftersom det  va mörkt va vi tvungna att ta ett nära en upplyst plats, det vart det trädet utanför Boken ni vet?  det fanns massa med kastanjer!

Därav dagens fundering?? Och kvällens inlägg!
Vart är dagens ungdom påväg? kommer ni inte ihåg när man var yngre, kastanjerna hann ju knappt att mogna förns man var där o skulle plocka så många som mjöljigt, o den som hade mest det vann ju. Man gick ju runt till varenda träd o plockade. Sen gjorde mna djur av dom, hade dom i hinkar, la dom i skålar, ränkade dom o.s.v...
Vad har hänt nu, Malin o jag komemr till trädet i hopp om att det kanske finnnssssssss några små kastanjer kvar! Det ligger Flera hundra under trädet!?!?! dagens ungar PLOCKAR inte längre kastanjer??? hela kastanjeplockar tiden är UTE? nu sitter dom inne o spelar det nya Zelda ! Vi plockade iaf på oss så mycket vi kunde bära=) o malin har gjort en höst dekoration på sitt tv bort, o jag har gjort en ljut dekoration av mina!!!
MER KASTANJER ÅT FOLKET!!!!!!!!!!



Första inlägget

jaha då har jag skaffat blogg jag med då! Jag har konverterat från min kära NOGG till BLOGG. Detta verkar vara lite mer moget=D hoppas att blogg är enklare än nogg.. det var vart lite svårt att uppdatera där. Anledningen till att jag valde att heta MATILDA FAN var harr jag testade säker 10 namn o alla va upptagna.. så då fick det bli matilda fan.

Igår då? ja vi hade lite tjejkväll hos emma i lkpg, jag emma malin, elin sofia o rosa! sen gick vi till platå! Så nu har jag gjort likp by night! Det var inget speciellt, visst det kan va kul om man går ut ett stort gäng som vi, inte annars! Så mycket OGÖDDIGT folk det finns asså! Vaknade lite halv bakis idag,ska spela match vid 15.00.. som tur är har vi 3 kedjor! Så det blir väl inte så jobbigt!!!=/

Sen har matilda ( HÖR O HÄPNAD) ringt på en lägenhet, en etta med matrum på 43 kvadrat=) ligger på lagmansgatan. Jätte mysig med balkong, får la se om jag får den, fick värsta rycket o vart sugen på att flytta! I värsta fall jag jag ju säga upp den igen o flytta hem! jag kan ju inte va ensam längre stunder så allas mobiler kommer väl gå varma första tiden , men men... det kommer nog! ajja det får va slutet på mitt fösta officiella blogg inlägg!!! Mer om ALLT senare,,
VÄL MÖTT / matilda

image2

RSS 2.0