gul - brun

 

jaha,,, då va man inne i svängen att försöka få blont hår.. fan saknar mitt bruna hår nu... ahhh

men det är väl bara att hålla ut och att börja äta silver schampoooooo...

ja ja.. helgen är slut och imorn ska ja på cykelkurs på jobbet.. nice!!

godnatt

 


....

Det ær konstigt hur humøret går upp och ner!!! har idag pendlat mellan att kænna mig totalt meningsløs till att nu kænna mig totalt i harmoni!!! hmmmm....
tænker dærmed låta helgen gå i harmonins tecken=)

 


snurrig

Tankarna har börjat snurra igen!!! Va ska hända nu? ja vill verkligen ha nått planerat, nått mål att gå efter!! Problemet är väl att ja ändå samtidigt trivs så bra här, ja har en säkerhet här som ja är rädd för att lämna.. men å andra sidan så kan ja ju inte gå o vara rädd hela livet.. man måste ju chansa ibland med!! något som alltid funnits i blodet som inte går ur är barcelona... så fort ja hör spanska eller kommer ner till spanien, så känner ja mig hemma.. ja känner kulturen i blodet och ja vill bara ner till värmen igen!!! vill verkligen lära mig spanska påriktigt denna gången!! o så får det nog bli!! livet efter sommmaren är nog det som oroar mig mest.. men men, de löser sig va , elle?

 

JAG SAKNAR BARCELONA

 

förövrigt så är ja ledig idag och ska just gå ur sängen som ja legat kvar i en timme förlänge! tänkte gå o sola, sen hem o tvätta med SILVERSHAMPOOoooo som ja lever på just nu... sen ska ja ner till stan o handla en vanlig svart tröja som går att ha till allt.. och sist men inte minst ska ja gå till crall och vara väckarklocka beställd till kl 13.00... vi ska äta frukost o gå vinterpromenad, de snöar sådär mysigt nu.. ja ja.. upp upp och iväg...


mystiskt!!!!


Drømmar som førsvinner under vægarnas modd...
Drømmar som føds nær droppar från hustaken børjar falla...
Jag tappade min drøm i slasket utanfør min dørr...




Så fuck off jævla slask, ge mig 5 minus och snø eller 10 plus och sol....
Allt dærimellan ær bara skit!!!!!


2 år sedan????

letade runt lite på internet... på min gamla bilddagbok... ha

hittde bilder från exakt 2 år sedan!!! jaaha, såhär såg man ut då!! sitter just nu med en askblond färg i håret och väntar på att verkningstiden ska rinna ut... det ser inte så ljust ut!!! har nämnligen bestämt mig för att bli blond igen!! ja ska dock inte klippa mig kort som ja gjorde för 2 årsen!!! men blont ska det bli, o ja ska inte rusa in i det, för då blir det ORANGE har ja lärt mig.,.. haha...

en liten liten blond matilda ska ja bli igen!!!!

fast med 2års mer erfarenheter och två års mer kärlek!!!

får mig att tänak tillbaka!!! 2årsen satt ja i min egna lägenhet och trivdes inte alls, ja va helt flummig i livet och visste inte vart ja skulle ta vägen eller va ja hade för drömmar och planer, idag känner ja mig ändå lite mer kontrollerad och lite mer säker!! men ja är ändå sjukt barnslig och fortfarande lite lost!!! ja kanske bara är lite senare än andra!! men så får det va... ja är iaf en gladare och possitivare människa=)


underbar helg....

 

 

jaha, helgen är över!!

Fredag - ja jodie och johan gick till kungsbacka huset och tittade på svensk tv drack lite vin och hade det allmänt mysigt!!!

Lördag- ja bjöd johan på frukost, sen gick vi en lååååång tur i oslo och abra drack kaffe o snckade skit!! sen vart det taco med linnea och jodie, senare kom emelie och förfestade med oss!! vidare till vingården med hemma gjort vin !! massa bra folk och helt chill!!! totalt perfekt!!! sen skulle vi gå ut lagon slitna och Rätt sent ja!!! vi kom inte in och ja o johan gick hem i dimman... slocknade rätt fort JA..

söndag- vaknade sådär lagom och åt den fina standard goa fryspizzan! sen gick vi söndags promenad drack kaffe och solade!! söndagen avslutades hos crall där ja fick naturgodis från sverige .. jaaaaa


måndags barn med glass runt munnen

jaha, måndagen står oss alla upp i halsen och det kænns som om man ska spy... eller?
Nu nær man ser snøn droppa lite från hustaken så ær våren så efterlængtad som den kan bli..
ja vill ha sommar nu, och før førsta gången igår så åkte solbrillerna fram! En søndags promenad i vackert sællskap va helt underbart!!!
men , uppdatering med bildbevis kommer snart!! Helgen har vart så full så att ja inte haft tid att skriva ( dvs ja har haft ett liv o inte bloggat) eller? den har iaf vart underbar!!! tack kæra helg guden!!


japp kilppt o klart...

nu har ja hittat min frissyr i sommar!!! Ebbas frilla är stenhårt i skärgårds doktorn...

lätt att ja vill ha den färgen och sen lite lugg på den..!!! AAHH SÅ BLIR DET

god natt oslo...


yes....

Cheap Monday, Monki och Weekday gör sin entré på pälsfria listan=)    
Djurens Rätts pälsfria lista är en förteckning över de butikskedjor och företag som har anslutit sig till "Fur Free Retailer Program". Genom att skriva under överenskommelsen visar företagen att de bryr sig om pälsdjuren och tar avstånd från pälsindustrin. Djurens Rätt är nu glada och stolta över att kunna hälsa Cheap Monday, Monki och Weekday välkomna till listan!


Detta ær riktigt bra!!! Ænnu en anledning till att shoppa från dessa underbara mærken!!!

 


ibland måste man dra en græns!! och ja drog min!!!



www.wallsofglass.se

Fick ett mail av djurens rætt och de lænkade till denna utstællning som skulle hållas i Umeå, men det fick læggas ner pga att ægarna till galleriet tyckde det va før "starka" bilder!!!! OCH, det ær ju verkligheten som har fotograferats bakom låsta dørrar!!! Alla har væl rætt att se vad som man væljer att stoppa i munnen? jag børjade iaf gråta av deras bildspel och har nu bestæmt mig før att sætta lite mer grænser før migsjælv! Just nu ær ja vegitarian och har vart det ett bra tag nu!!! Har undvikit att køpa saker i skinn och anvænda saker i skinn!! Det har gått jætte bra! kænner nu æven att ja ska sluta med allt som bidragit till att ett djur fått sætta livet till, dvs gelatin, godis m.m!!!! Kænns totalt onødigt! Djuret har ju døtt bara før att godiset ska va lite segt hallå??
 nej tack, inget mer gelatin godis før mig!!!
Gott o blandat, salta fiskar och djungelvrål ær exempel på godis utan gelatin!!!
Ja har valt sida!!! Ja ær på er sida kæra djur!!!


RSS 2.0