måndag

Dagen har vart rätt så skön faktiskt!!! Inpulsiv och rätt lugn.. dagen började tidigare än vanligt klockan ringde 07. 29 typ en timme tidigare än vad jag brukar gå upp, jag och linus skulle på kurs i norrköping och få lite mer utbildning på alpin skidor och längdskidor, det va jävligt intressant!!! Så nu känne rjag mej rätt säker på skidfronten och på monteringen/ inställning av skidor.. kom till mej bara så hjälper jag er i vinter=)
sen vart det lunch i norrköping city, för att sedan åka hem till mjölby, vi fick resten av dagen ledig, gick o solade, drog hem, packade lite inför flytten.. (hör o häpnad) sen gick jag faktiskt o tränade, fast ja itne va så sugen, med det va kul faktiskt!!!! Sen gick aj till malin, hon borrade upp massa stänger o lampor o grejer, vi körde hem mickan till ödeshög o sen snackade vi skit hela vägen hem=) det va kul, o nu sitter jag här...ska nog gå lägge mej... drog ett oväntat samtal med.. det va kul att höra din röst igen=)

gick in i mitt råtthål förut o borrade in mej i mina täcken o kuddar... komemr aldrig få så mysigt sovrum någon gång!!=( men det är lite barnsligt med alla stjärnor o kort.. men men, kanske dags o växa upp? hmm min stora rädsla i livet... kom på att jag inte visat några kort på mitt råtthål.. så varsogoda... ( har förövrigt hittat kameran o fixat den)

Mitt råtthål

image54

mina självlysande stjärnor i taket

image55

mina grodbilder på väggen=)

image56


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu saknar jag bara någon att dela mina vakna timmar när jag ligger o tittar på stjärnorna som lyser i mörkret, när jag drömmer mej bort till en annan värd med andra dofter, upplevelser , känslor.... Någon som värmer mej när inte duntäcket längre gör det.. någon som du?


image59


God natt

fredag

Nehe, nu såg jag att jag hade fått ett sms av Anna:  va här klockan sju, en halvtimme kvar, bäst att sätta fart!! nu är det fredag o alla grejer till maskeraden är inköpta, nu kan ja slappna av!!! Kom på en gamal låt tex jag fick för ett bra tag sen, kom på den nu, det börjar ju gå mot Jul och Nyår stotts allt..!!! Vad tror du? Hade nice ikväll gott folk, det ska ja ha i gott sällskap..!!! Väl mött!!!!



image53


FairyTale Of New York

An old man said to me, won't see another one
And then he sang a song
The Rare Old Mountain Dew
I turned my face away
And dreamed about you

Got on a lucky one
Came in eighteen to one
I've got a feeling
This year's for me and you
So happy Christmas
I love you baby
I can see a better time
When all our dreams come true


.....ge mej ........

Jahopp... vart o tränat nu, jobbar i helgen så ja kan inte va med på matchen, det va rätt längesen nu känns det som, skulle va Nice att köra lite!!!! Ska va ledig imorn, Håkans begravning!!! Känns konstigt, tror att det kommer bli jätte tufft!!!! Jag saknar honom så...=/ Livet går vidare, det är ändå skrämmande hur fort man vänjer sej...=/

Imorn är jag även bortbjuden till Anna J som vi ska fira som fyllt 20 år=) ska bli nice o ha det trevligt o snacka lite skit me tjejerna!!!! På lördag blir det jobb, sen titta lite på lägenheten kanske o sen MASKERAD!!! HIHiii... hoppas det kommer många? ska bli trevligt, va typ 10 år sen ja va på en maskerad, om inte MER...
Träffade Sandra Magnusson ( vars lägenhet ja ska ta över) igår, hon sa- det är ju bara 10 dagar kvar nu , är du nervös??? ......... OJ OJ tänkte jag, aj va typ inställd på att det va tyå en månad kvar eller nått, men tiden har gått så himla, sabbt... har inte gjort nått=/ måste nog börja fixa lite, har bara köpt en toaborste, vinglas o ett knivställ=/ haha.. typiskt mej.. men men...

Fick en uppmundrande , vill du snacka med någon imo
rn så är det bara att du ringer!! Tack, små ord kan betyda mycket, även att aj itne träffar dej alls ofta!!!


Ge mej snö, ge mej frihet, ge mej Luft... Jag behöver dej!!!!!!
Jga vill känna den kalla vinden mot mina kinder, jag vill känna friheten att åka vart jag vill, jag vill känna blodet pumpa i de brantaste backarna, jag vill höra ljuden av stålkanterna som snabbt skär i snön, jag vill utmaningen att överträffa mejsjälv...

image49

image50

image51


helgen

Ännu en helg har gått.. man jobbar på veckorna för att supa bort helgerna??? Nä så är det faktiskt itne jämt, inte denna helg iaf!!! Fredag, då vart det Idol kväll med gytt sällskap Vin , dipp, kex o massa mer, det va skönt att bara Va... Lördag jobbade jag först, sen vart det hem o fixa , Jag och (alex min bror) drog in me tåget till Lkpg o satte oss på 55:an.. tog några glas, har aldrig vart där, men jag fick verkligen upp ögonen för det så dit måste jag dra fler gånger asså... synd att det inte finns sånna ställen i mjölvy, bara sitta med en Öl o titta på folk... när just det, i Mjölby finns det inget FOLK för alla är så jävla tråkiga o Torra!!!!!!!!!!!!!
Ajja, vi drog vidare till K&K för att se på Maia Hirasawa, kom dit vart törstiga i halsen o tog en öl, förbandet va Jonna Lee, himla bra o skön tjej.. sen drog maia igång..Jag tyckte att hon va skit bra... as mysig lokal också, (atmosvär)... sen gick vi till tåget o väl hemma i mjölby stannade vi på grusgatan för att hämta Alkoholhaltiga drycker!! sen gick vi upp till Arwid på förfest o där va även björn o robin, alex o björn Svek oss så Matilda robin o arwid höll stämningen uppe.. drog till parken, det va slappt men ändå skönt, älskar att träffa folk o sncka med folk man inte Brukar!!!!!!!! Drog till Daves o åt, vi vart ett stort gäng!!!! Senare vart det Sängen.. det va skönt.. vaknade iaf o va bakis o hade dragit på mej västa förkylningen!!!!!!!!!=(=( som håller i fortfarande!!!!!=( söndag vart det match (vi vann) sen vart det slappt o umgås med lite folk..
Tack ALEXANDER för en Jävligt göddig kväll!!!!!!!!!!!!!!!Det Är ändå nice att ha dej!!!!

Måndag!!!!
Ja jag vaknade o mådde skit, snoret rannnnn i nästan o kroppen ömmade, men jag hade inte samvete att va hemma!! Jag blir bara nervös av att Inte va på jobbet just nu!!! Dagen gick okej ändå!!!!=/ Va lite för sjuk för att träna kände jag, så jag tänkte att jag skulle packa lite förflytten, jag höll på i 5 min , sen fick ja panik.. ringde elin o malin.. båda va upptagna med D.I.V KILLAR... vi kommer att glida isär nu när båda skaffat " regelbundet sällskap" Kvar står Bohem Matilda (som malin skulle sagt) =) Men men, bara ni är glada så är jag!!!!=) jag fick iaf tag på anna J hon o björn skulle tiita på film, så de fick ta hand om mej=) det är så mysigt att va me dom, ja känen rmej hemma där=D ta inte illa upp=D men ni sitter där o gullar i soffan o vi kanske itne säger så mycket men det känns ändå bra!!! Skönt på nått sätt!!!!! TACK FÖR ATT ALLA FINNS ÄNDÅ!!!
På vägen hem cyklade ja med Min mp3 o lyssnade på chicago o John mayer,,, det va så kul att cyklade så jag cyklade runt halvla mjölby.. nus ak ja iaf sova..!!!!!

Jag vill Uppleva så mycket med dej!!!!!!!!
Det finns så mycket jag vill uppleva med mej själv också!!!!!!!

Jag vill lära mej NJUTA AV LIVET!!!!!!!



image45

Nu är det helg kan man säga

jaha.. degen i sin helhet? skulle vart ledig, men så vart inte fallet, fick åka o jobba 14.00 - 18.00 det va rätt lugnt ändå, men ja kommer säkert att känna av att ja inte fått en hel ledig dag denna vecka.

. Jag fick iaf lite gjort idag.. först vaknade jag, alldeles förtidigt av att katten spydde ute i mitt rum, o då kunde jag inte sova längre!!! sen gick jag upp o gjorde några pärlplattor, ( som rasmus så snällt hade köpt) gick senare o solade, o stack iväg till jobbet, på nått konstigt sätt så måste jag ändå erkänna att jag känner mej nästan mer HEMMA på jobbet än hemma i huset just nu, vet itne varför,men jag trivs med mina arbetskamrater o mitt jobb!!!! Gick direkt till träningen , ( den gick förövrigt jätte bra!!! Jag är på G, ja känenr det) sen drog jag till elin där malin va, o vi gjorde klart vårt musik kryss( nästan)
 
KOM DEN 21 NOV TILL PARKEN I MJÖLBY, DÅ HAR MALIN MATILDA O ELIN MUSIK KRYSS!!!!

 Imorn, blir det väl troligen Idol kväll.. det kan bli nice, sen på lördag ska ja jobba, sen drar alex o jag in till linköping för att ta några kalla o lyssna på maia Hirasawa.... FETT NICE!!!!!!!!!!!

Titta en Indisk Elefant

image42

Han fick en PUSS!!!!!!!

image43

Jag vill Ge dej en puss!!!!!!

natt / sånnt bara jag tänker

skulle gå o lägga mej tidigt, men det kan ja inte!!! Jag finner liksom ingen ro i kroppen!!! Det är liksom så mycket som surrar i huvet!!! O jag slår vad om att är jag riktigt tyst så hör jag nästan hur allt surrar runt däruppe!!!!??=/

Men sätter jag mej ner o ska tänka så går itne det heller.. Jag har liksom massa saker inom mej som jag inte kan sätta ord på!!! Det har jag aldrig kunnat gjort!! Bara en massa tankar o känslor som finns inom mej!!
Men som en kär gamla vän sa: Du måste nog våga lite mer matilda, om du inte testar olika saker kommer du ju aldrig kunna veta vad du vill... Du akn ju inte sitta o vänta på att du ska komma på nått?? Det va så bra sagt, det va föresten min gamla kära Martin Hjertstedt som sa det någon sen o blöt natt på en fylla utanför min grind om ja inte mins fel!!!??!!!



image39

Fick en tanke och kom fram till en så självklar grej!! jag är precis som en vildhäst.. Jag behöver någon som tar tag i mina tyglar o styr mej, alltid så har jag gjort som jag själv vill... jag har haft många ryttare, men aldrig någon som verligen sagt åt mej på skarpen vad jag sak göra o itne får göra, jag har liksom gått till vilken hage jag velat, sprungit till vilka ställen jag velat, för det är sldrig någon som sagt nått annat...? Samtidigt som jag känner att det har vart skönt att gjort vad jag har velat så känner jag nu hur fel det känns? man kan ju inte göra som man vill alltid? man kan ju såra andra hästar samtidigt, man betar på deras gräs? springer på deras marker? O har det någon gång vart någon/ något som skrämt mej så har jag bara skenat därifrån.. för ingen har suttit på min rygg för att ta tyglarna.. INGEN har någonsin vart stark nog att styra mej... JAg har aldri LITAT på någon så MYCKET..

jag har aldrig låtit någon sitta upp på min rygg! Slutit mina ögon och låta någon styra mej med säkra händer! Inte litat o älskat någon så mycket så jag har tagit den med mej o visat mina hemliga hagar o fina ängar!! Men nu känenr jag en längtan, att låta mej styras, jag vill kunna lita på¨någon, älska någon, dela mina upplevelser o känslor med någon? det är bara sånnt jag tänker.. så här på kvällskvisten!!!!


tisdag

Oj.. längesen jag uppdaterade nu ser jag!! Ny vecka dagarna går så hemskt fort!! Shit kom på att ja flyttar ju snart! har inte tänkt på det ett skit verkligen!! Men men men, det löser sig alltid som aj brukar ha som motto.. Det jag känne lite press över är väl att elin jag o malin måste göra klart musik krysset till parken, o sen fixa maskerad kostym till christins maskerad!! 
Helgen vart iaf lyckad tycker jag! Fredag hade vi Idol kväll hos elin mamma, (pia) va inte hemma så elin va hundvakt. Vi drack lite vin o dippade, det va mysigt!! Lördag jobbade jag, sen gick jag till elin för att dricka lite innan, elin hade PANIK över klädvalet o jag hade panik över att min utekväll kanske vart ensam utan elin, men sen hittade hon en fin klänning=P Sen vidare till ködden o lämna present, vi fick kladdkaka o Xanté.. sen till Chrille där elin blandade oss drinkar o sen snackade vi ltie skit, tillslut fick ja iväg elin o mej till gurra hererberg, (dit vi skulle igentligen) där vart det dans o killarna smörjde in överkropparna med sololja, det gick vilt till.. synd att det inte finns bildbevis. Drog iväg till parken sen me anton elin robin, där hade jag svin kul o dansade röven av mej o sancka me folk, sen  vart det daves för fyllekäk, delade mat med en FULL rasmus och då kommer DUONG in som hade druckit alkohol för en gång skull.. Jag o ett Blandat gäng gick tupp till honom på eftersmula.. där drack vi lite Öl o sancka skit.. somnade vid sådär 05.30.. en lyckad kväll...

Har förövrigt hittat min camera!! Har köpt 3 coola örhängen som ja diggar ( plus att dom va på REA) Nu ska jag till anna s o snacka skit o titta i möbelkataloger....



Örhänge 1 ( min favvo)

image36

Örhänge 2

image37

Örhäng 3

image38

kväll

ledig idag då!!! det va skönt.. tog det lugt o sov ändå rätt länge, sen ringde jag elin o vi drog upp till cykel o fritid o lagade hennes cykel, sen vidare till MIO o kollade in möbler o hämtade kataloger!! Dom hade verkligen as mysiga saker där, att jag aldrig vart där någon gång? vilket säger att mjölby fortfarande har mycket att Ge?
Sen drog vi hem till elins gamla hus o gick ut med cissi.... sen vidare o handla lite på ICA... köpa bla jätte goda ris kakor med pizza smak!!! sen kollade ja runt på lite volontär arbeten, vart jätte sugen på ett projekt i Thailand!!! Jätte pepp.. får se hur det blir!!!?!!! Sen drog ja till träningen, gick riktigt bra faktiskt!!! ja tycker verkligen bandyn är kul nu, det är synd att ja itne kan va me på alla matcher pga att ja jobbar=/

nu ska ja väl gå o lägga mej snart.. gött med helg!!! förra helgen? kan dra en lite snabbis om den:

Fredag: Jag o rasmus va på teater/ musikal i lkpg.. det va jätte kul, att man inte gör sånnt oftare? istället för att gå på bio liksom? jag satt som ett litet ulligt barn hela föreställningen o bara njöt, tyckte det va jätte bra!!!
Lördag: Var på dagen o shoppade loss med elin daniela o karin häger i tornby, vart stor shopping på Ica med, ja skulle ha middag på kvällen, köpte bla 3 as coola örhängen som aj måste visa sen! hem o laga mat( taco tårta) linda ringde o berättade att vår kära Håkan gått bort=( allt bara rasade o kroppen började skaka, hade ingan kraft.. det vart ett slag i ansiktet!!! Jag fattade nog itne att det hade hänt!! o gör inte än... ja va nog helt borta hela kvällen tror jag.. viste inte va ja skulle göra!! middagen va trotts allt bra o trevlig, björn , anna j, elin, malin, borg anna s o ajg.. skit nice!!!sen förfest hos johan larsson, slappt, sen lite bravader me mej o malin gick bla o lyssnade på SMK.. tradition!! sen parken, va skit kul, dansade massa.. hemvägen daves o trevligt sällskap!!! Somnade som ett AS... SÖndagen va jag helt förstörd.. själen gjorde ont!!! måste gå vidare!!!!

Sitter just nu o lyssnar på john Mayer, kommer upp en hel del minnen. Glada minnen!! Mysiga!! Minnen från en lång tid som inte släpper?Is it only in my head??John???


I know a boy
He puts the color inside of my world
But he´s just like a maze
where all of the walls all continually change
and i´ve done all i can
to stand on her steps with my heart in my hands
now i`m starting to see
maby it´s got nothing to do with me?


image35

dagarna går

Dagarna går...  dagarna har faktiskt gått fort, konstigt nog!!! jag ahr massa att göra o massa känslor som ja inte vet hur ja ska hantera.. ibalnd kanske det hjälper att skriva av sej?

det här är första gången någon så nära mej har gått bort! jag träffade dej mer än va jag träffade min familj vissa tillfällen.. du lärde mej mycket bra!! o fast jag ibland tyckte att du tjatade o påpekade konstiga saker så förstår jag nu hur enormt viktigt o lärorikt det var!! utan dina ord skulle jag ju aldrig lärt mej!?! jag ville göra dej stolt visa vad ja har lärt med..  Jag kan fortfarande inte förstå att du är borta.. dom dagliga tankarna har inte försvunnit typ:  - nu måste ja nog springa sitsa biten till jobbet så att inte du tycket att ja kommer försent.. - undra om håkan har köpt fika idag?..- ska du ha kaffe idag?- o alla frågor om allting där inte du finns bakom mej för att svara på? din glada - god morgon.. o tack för idag vi ses imorn stämma som du jämt har...
jag kom på mej själv idag.. när ja städade o plockade iordning bindningarna till skidorna.. nu ska jag visa håkan va fint det vart , va min fösta tanke.. men du va inte där? ja monterade 3 skidor med.. nu ska ja gå o säga till håkan att jag klarade av det,.. men du är itne där?
det här är bland det såraste jag vart med om? Det kommer känslor o tankar upp i huvet o i själen som jag inte kan styra över.. tårarna som bara komemr okontrollerat när jag ser din namnskylt..

jag saknar dej!!!!!!!!!!!!!

men man måste gå vidare, o det är ändå skrämmande hur fort man anpassar sej till en ny vardag!!!
imorn är jag ledig.. o det ska bli så himla skönt.. fast jag måste ändå erkänna att jag lika gärna kan jobba, jag vill inte va hemma o bara tänka, o just nu känns det som om jag hellre vill vara på jobbet o hjälpa till...


image32

...??.....

Saker man tar förgivet, personer man tar förgivevt. Allt kan slås i kras på några sekunder. Människor vandrar upp och ner från himelen varje dag varje minut, men ibland lyser döden med sin närvaro!! Allt kändes så konstigt när du ringde , jag viste att något va fel, men orden slog mej ändå så hårt!! - Det är inte sant!!! Kropen började skaka..Kroppen vart förlamad.. Jag träffade ju dej igår? Du va glad, jag tänkte att nu mår du bra! Du är fortfarande så levande för mej!!! 
Tankar snurrar runt i huvet utan att göra sej påminda jag vet inte vad jag ska säga, eller göra... jag vet att du har det bra där du är! att du har funnit Ro!!! Jag har försökt förstå. jag är helt tom!!! Jag vet inte vad jag sak göra.. hur jag ska hantera det, veckan kommer att kännas konstig!

Du är inte där längre, ditt stöd finns inte där,
Vem ska svara på mina frågor, vem ska säga till men vad jag ska göra, vem ska lära mej allt det där man bara får genom rutin, Vem? jag vill inte !!! Men jag vet att du nu har det bra! Jag kommer att sakna dej nått så grymt!! Jag tänkter inte göra dej besviken! Jag ska ta vara på allt du lärt mej allt du sagt till mej. Nu inser jag att allt du sagt till mej , sagt åt mej att göra o itne göra, det gjorde du av vänlighet o kärlek. Du ville att jag skulle lära mej, ta egna insiativ.
Jag drömmde om dej inatt, att du la handen på min axel o sa att allt bara var på Skoj!! Att du hade gjort så för att lura alla!!! Men när jag vaknade o slog upp ögonen så slog verkligheten tillbaka på mej med en enorm kraft.. jag hade ingen lust att gå upp, ingen lust att börja dagen!!!!!
Det va ingen drömm Matilda, det är påriktigt!!!! Fan Fan =(

Låt en Ängel ta Din hand

image30

Det kan inte va sant
Det kan inte va sant
Det kan inte va sant
Det Får inte vara sant!


RSS 2.0