nykter fredag som utlovad=)

jaha, det vart en nykter fedag!! det börjades med att ja jobbade över lite till halv 5 ( skulle slutat 3 i vanliga fall) mötte linnet på stan och handlade två coola tröjor!! Sen hem till johan o jodie och laga lite fredagsmat med sncka i köket... sen kom cissi och mattias så kollade vi på allas vårt Doobidoo.. nu har ja o sambon legat o slö kollat film.. och ska snart stänga ögonen tror ja...
Det snöar ju gytt i OSlo nu... wieee love it.. den där mysiga känslan kommer in, o ja fattar inte var denna depprision de kallar vinter depp har tagit vägen. för mig är den iaf helt borta!!! ska inte alls bli jobbigt att gå o jobba imotn faktiskt... konstigt.. men men, ska lyssna på lite The shins tänkte ja innan ja somnar till mig själv och mina drömmar..


Imorgon ska vi på Tingsek..

Har bara hört lite låtar innan, men jodie o dom drog med mig... o ja säger ju inte nej, satt nu o lyssnade lite och fick se en bild på honom.. Han sjungen ju inte bara bra,HAN ÄR JU FETT SNYGG OCKSÅ... sweet..

alkohol den solklara utvägen en lördag??? eller??

Jo nyss va det så här att Linnet och jag såg en fråga olle dokumentär..

den handlade om ungdomar, sex, alkohol, sol... snacka om att man får ångest!! då börjar man ju lite att fundera! J kommer inte ihåg den senaste gången jag hade en nykter lördag!! eller jo de va någongång i sommras när jag va dunder sjuk, men då gick vi säkert ut någon dag i veckan istället... annars är de ju samma visa varje helg!! å andra sidan så har man ju ganska kul , men ändå... en hel söndag åt helvete oftast!! varför denna stora grejen med fylla.. nu ska ja inte sitta o sätta andra i skiten, för jag vet att får ja i mig lite så är jag nog den som står och hettsar mest när det väl gäller!!!

ajja, denna http://www.kanal5play.se/program/play/fragaolledokumentaren-s03e06 dokumentär satte iaf snurr i skallen.. hmm, så därför har linnea och jag ändrat våra planer ( vilka förut bestod av att gå ut och ta en after work) till att vara hemma mysa och se på¨dobidoo..

 

God natt Oslo... Imorn är det fredag den 13... break a leg


livet snurrar

Ibland känns det som om livet bara snurrar runt!!! Ibland så stannar det och det är då man verkligen får tänka till!! ja vill bara ha några mål känns det som!! nått att sträva efter så att ja inte bara yrar runt i någon dimma utan att hitta en gren att ta tag i!!!

jag är iaf glad att ja har mina fina tjejer i kollektivet som finns där och håller reda på mig i dimman=)


hemma

nu är ja hemma i mjölby igen, stannar till fredag!! Då jag åker hem till Oslo med eli som ska komma på besök!! Sweet.. nu har ja iaf massa att göra o ska åka o hälsa på elin på hennes jobb och handla åt mamma i vår veteranbil som ja stod i 10 min och försökte få igång!!
men sen jävlar hoppade den igång...
tänkte köpa mej en god dricka och lite naturgodis, sätta mig vid datorn och kolla igen gamla bilder och spela sims...  ibland är det skönt att bara va.....

Världens bästa bil!!!!

RSS 2.0