söndag



en helskön helg!

Fredag: jobbade till kl 4 typ, sen drog jag och Fresh och snackade lite med andreas! Drog till Nothing Hill efter det och tog en after work med madde! Skulle dratt hem , meeeeeen jenny och dom skulle till sticky o kolla på Jenny stone som spelade där.. så det vart en sväng dit och lyssnade på En svensk Tiger.. 
lördag: jobbade på fresh lite från 11-14... och sen hADE jag och myskväll med film och badkar..
Söndag: emelie sov över och vi drog på en lååååååång morgonpromenad med frulle efter det.. sen vart de megaloppis i Majorna, sjukt mycket folk.. mötte upp alexis med gäng och drog en monsterfika hos henne med 9 pers...

Nu sitter ja med färg i håret och ska bli gråhårig=) eller mörk askblond



http://www.myspace.com/ensvenskfuckingtiger

Mitt nya favvo punkband ♦

Last night



Ja förra bilden nedan skullle jag lägga upp för att visa att jag har beställt DEN JACKAN... från Nelly.se
Helt okej pris och MER ÄN OKEJ JACKA...

nu är det fredag och igår mötte jag upp sara för en öl på Tranqilo, sen kom crall och joinade.. sen vart det en cykeltur hem i regnet.. snart ska jag iväg till Ur o Skur dagiset.. det är mysigt där=) och efter jobbet ska jag iväg på ett litet *möte...


Dessa köpte jag igår för 49:- på gina trico... nice.. ett par chinos till sommaren!

  • Denna underbara tröjan finns snart i min garderob med!! Finns att köpa på Djurensrätts hemsida för en billig penning!

................y.................


ahhhhhh......

Är Göteborg verkligen så underbart utan någon att leka med i staden blå vitt?

jappidu


Nu ska jag iväg och jobba min andra dag på bergaborgens förskola. Det är ett kooperativ i majorna det med, fast med en Ur och Skur inriktning!!! vilken tur jag har ibland va!! Trivs jättebra på detta dagis med, men ja ska nog bara va vikarie där i några dagar nu tills alla fröknar är friska o krya!
Igår fick jag och crall rycket och städade lägenheten, sen drog vi ut på promenad och jag visade honom mitt ödehur jag vill ha i 24-års present.
Just det, ja fyller snart 24 och det känns som om livet bara passerar omärkbart förbi..eller?


Snart är det Peace and Love.. Ska bli askul! Ska hänga med brorsan, emelie o julia.. sen känner vi en viss husvagn som ska hängas med och kommer invarderas om det regnar:)


måndag på ormgatan

jaha! har börjat dagen med att gå upp samtidigt som crall.. var ute och sprang en runda! måste verkligen dra upp tidigt på mornarna och gå ut, annars kommer jag aldrig igång o söka jobb o sånna saker jag måste ta tag i nu!

Igår hade jag och emelie en nässel plockar dag! Soppan var lite meckig att göra men den vart faktiskt helt okej.. och den är suuuuuper nyttig.. kommer att vara frisk året ut nu!



tillbaka från oslo

 

tillbaka från Oslo efter en HELT underbar helg... hinner inte skriva så mycket för det är sol i göteborg och jag ska springa iväg till mitt favorit dagis hästhagen och jobba lite idag... wieee.. på med hängslebyxorna så drar vi...


SOMMAR LISTA



  • 15-18 maj oslo 17maj firande
  • 21 maj en möjlig Jordansk afton
  • 4 juni Andra lång festival o konster med Håkan Hellström
  • 24 juni Midsommar ystad
  • 28-2 juni PEACE AND LOVE

  • 6 aug Vi möts i skogen festival
  • 11-13 aug Way Out West

påväg tillbaka till GBG



Nu sitter jga på bussen hem? eller tillbaka? tror nog att det är hem, mitt nya hem, fast som allra hemma känns det i mjölby o på grusgatan.. det går inte komma ifrån.. inte förns ja får en egen familj tror jag..
anledningen till att ja åker hem så tidigt är att ja ska jobba på dagiset imorn o på fredag.. åhh de ska bli så kull att få se alla barnen igen.. som ja saknat dom!!!

  • Hela familjen framför gravkammaren i Petra-Jordanien

För dom som inte vet var familjen engdahl och crall ( som numera räknas som en i familjen ) i jordanien i april.. det var en upplevelse utöver de pittoreska stränderna på gran canaria.. bergsstaden petra var det häftigaste ja sett!! pappa hade fyllt 50 år och bjöd ner oss alla.. TACK


hemma i mjölby? eller är det hemma?



Jaha.. tillbaka i mitt råtthål på grusgatan.. måste säga att det är skönt faktiskt! även om det inte är lika fint som när ja bodde här! det saknas sissosiidär 46 kort, vykort och tavlor på väggarna som mamma tagit ner... men men, mitt myrtäcke, myrkudde, giraffen, grodan och nallen murre är här.. det är en viktig del!!! Har vart kanon väder idagoch ska vara det imorn med!!! ska till min morbror o kusiner imorn med emrik ( min granne som går i 2.A ) de har fått lamm ungar som vi ska kolla på. ska hämta emrik på vasaskolan där han går till kl 1.. ska bli skoj o kolla in min älskade barndomsskola igen!!!

  • En Matilda och en Madde på bästa fest humör


Det vart 8-bitarsfest med tv-spelsmusik på Chalmers... Sjuk kväll och sjukt skoj.. peppen var på topp!!!

Lowa föresten!!!

JO.. senaste gången jag va hemma hängde jag jävligt mycket med Malin och Lowa ( min bästa kompis barn).. på nått sätt känns det också som en släkting..
jag gillar henne som satan, och nu är hon inte längre rädd för mig=)
Ska hem snart igen och så ska ja hänga massa mer med malin o lowa såklart.. för hon e tuff.. ahh de är hon!!!



jo om någon undrar varför ja ser onormalt brun ut så har ja inte dragit 1 timma i solariet, utan va nyss hemkommen från Jordanien!!!



P,s all färg har försvunnit nu så det är lugt,,,

torsdag



Hmmmm... har vart utan arbete nu i två dagar!! har ringt till två vikariepooler och fyllt i massa papper till alfa kassan!! Jag har även fixat balkongen , köpt blommor till blomlådan, planterat om lite växter, gjort en duk av en gammal t-shirt... sen har ja lånat en ny bok på billan :

DEN HEMLIGE KOCKEN... handlar om vad maten igentligen inehåller!!! Visste ni att vaniljsocker innehåller gamal koskit,rutten ved och gamla granbarr? o att i mjöl finns det ett ämne som utvinns av hår/fjädrar från döda djur.. det ska tydligen hjälpa till att hålla de fräsht? ja du listan är lång!!!
kött som strålbehandlas, kycklingar som lever max i 30 dagar och varje år är det ca 2.2 miljoner kycklingar som måste kastas bort när de väl kommer till slakteriet.. de är döda, pga svält,kvävning, ihjälklämda, självdöda ja och heltenkelt inte duger till oss människor...




Så här vart det iaf, synd inte så bra..
crall är sur med, för han är sjuk..
klippte till en T-shirt som duk iaf, med snäckor hängade i sidorna som tyngd..
ja vet de låter wieeerd men de vart snyggt!!!

jo jag lever



Det har väl gått en månad nu sedan jag sist skrev!! vet inte riktigt varför?
jag har jobbat och haft en underbar tid på Hästhagen! min sista dag på dagiset var igår!! fällde  några tårar det måste jag ju erkänna!!! så nu är jag ute på arbetsmarknaden igen!! har faktiskt ingen jobb-ångest än om jag ska vara ärlig.. men det kanske kommer!! nu ska ja göra några mackor, och sen ska jag möte upp emelie för en liten skogstur och lite picknick... ja lovar att uppdatera mer om mina lediga timmar i livet!!!

RSS 2.0