snart...

Onsdag!!! Snart är det helg!!! Fredag har vi som tur är stängt på jobbet!! Skönt värre!!! Har öppet lördag!! Så den dagen efter "festen" går på rutin som vi brukar säga!!! Fredag blir det väl förfest och sen parken.. Är inge ett dugg sugen på parken faktiskt!! Alla går dit o "visar Upp sej" känns det som..Man hinner inte ens till baren på en timme bara för att det är så många man måste snacka med, o när man väl kommer till baren så tar det så lång tid ändå... men men.. vad ska man göra annars i mjölby???. Alla tjejer är redan i panik över vad dom ska ha på sej, vilken klänning vilka skor, VILKA Örhängen....
SKIT SAMMA
ingen kommer någonsin lägga märke till vad ni har på er... Ingen kommer någonsin tänka på örhängena du köpte för 49.50 på HM... Det viktiga är attityden och utstrålningen... Förra helgen gick jag ut i endast ett par tights och en kjol som jag gjort om till en klänning och klippt av från second hand för 10 kr... och det gick alldeles utmärkt!!!

Nä nu ska jag städa för ja får en norge gäst snart, han ska bara ha sina kläder här, och sova här, äta mat här, MEN han ska inte bo här..=D Sen skulle malin o ja tränat, men vi drar upp till musik krysset i parken o tar en ÖL istället... haha...

lite bilder från helgens bravader och skandaler=D Lördagen spenderades hos malin med vattenpipa , bubbel och en jävla massa party.. En ny trio???


Kommentarer
Postat av: Anonym

vissa personer får kanske bättre utstrålning med nya kläder och nya örhängen, det viktigaste är att man känner sig snygg, inte att man är det.

2008-03-22 @ 13:49:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0